Ik zoek als LGBT+ 50-plusser dates van dezelfde leeftijd. Waar vind ik die?

Je bent (net) iets ouder dan vijftig en op zoek naar een partner. Er bestaan heel wat datingsites waarvan je gebruik kan maken! Als 50-plusser die holebi of transgender is, hoef je natuurlijk geen datingsite voor 50-plussers te gebruiken. Dat kan wel handig zijn als je specifiek op zoek bent naar een partner in dezelfde leeftijdscategorie. Hieronder vind je een aantal online datingopties, specifiek voor 50-plussers.

 

  • www.50plusmatch.be is de 50-plusversie van de datingwebsite Match4me. Je kan er zelf actief zoeken naar kandidaten die bij je passen. Dat doe je door een zoekprofiel in te vullen. Met een gratis lidmaatschap kan je reageren op berichten van anderen. Zelf een eerste persoonlijk bericht versturen, kan enkel met een betalend lidmaatschap.
     
  • Op www.50liefde.be kan je een partner vinden op basis van opgegeven interesses, eigenschappen, matches en partnervoorstellen. Met een gratis lidmaatschap kan je een profiel aanmaken, andere profielen zoeken en bekijken. Om onbeperkt berichten te versturen, te chatten met andere leden en alle foto’s te kunnen bekijken, moet je betalen.
     
  • Op VijftigPlusDating.nl vind je andere 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Met een gratis lidmaatschap kan je een profiel aanmaken, profielen bekijken en flirten met andere leden. Enkel met een betalend lidmaatschap kan je onbeperkt berichten lezen en versturen.
     
  • www.seniorengeluk.be is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder die op zoek is naar een date, relatie of vriendschap. Uiteraard vind je er vooral senioren. Met een gratis lidmaatschap kan je interesseberichten versturen naar andere leden. Door het opsparen van credits kan je af en toe ook gratis een persoonlijk bericht sturen. Om eender wanneer zelf berichten te kunnen versturen, moet je betalen.Wil je algemeen meer LGBT+ mensen leren kennen? Ga dan naar de pagina anderen ontmoeten

Terug naar hoofdmenu